Verzending door Accessoires Outlet
Accessoires-Outlet.nl

We verwerken, verzenden en leveren jouw producten zorgvuldig en razendsnel.
Dit is hoe we dat doen:

Verwerkingstijd:
Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst en de betaling is voltooid, zullen wij je bestelling snel verwerken. Onze standaard verwerkingstijd is maximaal 1 werkdag. Houd er rekening mee dat tijdens piekperiodes, zoals feestdagen, de verwerkingstijd iets langer kan zijn. Wij doen altijd ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken.

Verzendmethoden:
Wij maken gebruik van de meest betrouwbare verzendpartners om jouw bestelling veilig en op tijd te bezorgen. De verzendmethode varieert tussen PostNL & DHL, afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling. Wij bekijken welke aanbieder het beste past bij het leveren van jouw bestelling. Helaas vervalt hiermee de mogelijkheid om zelf te kiezen tussen aanbieders.

Verzendkosten:
De verzendkosten worden berekend op basis van het orderprijs. De verzendkosten voor een bestelling van €50.- of meer zijn gratis. Kom je niet op dat bedrag? Dan betaal je voor elk formaat zending binnen Nederland €4,99.

Track en trace:
Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met daarin een track en trace code. Hiermee kun je de status van jouw bestelling volgen. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de track en trace informatie beschikbaar is.

Levertijd:
Wij streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Over het algemeen kun je jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen verwachten afhankelijk van je bestelmoment. Houd er rekening mee dat eventuele vertragingen bij de verzendpartner buiten onze controle vallen.

Levering en ontvangst:
Zorg ervoor dat je het juiste afleveradres opgeeft en dat er iemand aanwezig is op het afleveradres om de bestelling in ontvangst te nemen. Indien je niet aanwezig bent, kan de verzendpartner ervoor kiezen om de bestelling bij de buren af te leveren, een nieuwe bezorgpoging te doen of het af te leveren bij een afleverpunt in de buurt.

Verloren of beschadigde zendingen: In het onwaarschijnlijke geval dat jouw bestelling verloren raakt tijdens het verzendproces of beschadigd aankomt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen het probleem oplossen en je voorzien van een passende oplossing. Neem bij vragen of opmerkingen over ons verzendbeleid contact met ons op via info@accessoires-outlet.nl of via de contactgegevens op onze website.

Voor 17:00 besteld = morgen in huis!
Bestel je bij ons op werkdagen voor 17:00? Dan leveren we meestal binnen 1 werkdag. Dit zijn de gegeven voorwaarden van onze verzendpartners. Onze pakketten worden geleverd door DHL of PostNL, de meest betrouwbare leveranciers van Nederland!

Besteld op: Bezorgd op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag